Paul’s Boutique & OOTD

Hi!

Zoals jullie misschien al wel weten, ben ik verslaafd aan tassen… En ja ja, deze tas is wel de mooiste die ik heb! 

Paul’s Boutique is een nieuw merk dat hele gave tassen verkoopt. Het merk is pas net verkrijgbaar in winkels hier in Nederland, maar het is al heel erg bekend in de UK. Veel grote sterren zijn er al mee gespot. Heel erg leuk dus!

Ik had de tassen al wat vaker gezien bij de V&D en meteen was ik helemaal verkocht. Ik heb gekozen voor een hele opvallende tas, top voor in de zomer! Mijn tas komt uit de high summer 2015 collectie, en ik heb gekozen voor de Drew

   
                 

Het is een mooie kwaliteit tas en een super goede investering! 

Ik ben er heel erg blij mee, en hij gaat vast heel erg vaak te zien zijn bij vele outfits!

De tassen zijn onder andere verkrijgbaar bij V&D, Zalando, Fashionchick.nl en natuurlijk op paulsboutique.com

XOXO Suzette

3 thoughts on “Paul’s Boutique & OOTD

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s