April Favorites

Hi everyone! Vandaag begin ik weer met iets nieuws. Elke maand vertel ik aan jullie wat mijn favorieten waren van die maand. Ik hoop dat jullie deze ‘series’ leuk vinden! 

MAKE-UP 

Het eerste product die ik de afgelopen tijd veel heb gebruikt is de face en body foundation van MAC, en wat ben ik er blij mee. Ik heb nog nooit zo’n fijne foundation gehad. Hij voelt echt heel erg licht op de huid en hij geeft goede dekking. 

Het tweede product is ook weer een MAC product. Mijn favoriete lipstick ooit, ‘Rebel’. Natuurlijk is het nu lente dus het is niet echt het seizoen voor donkere lipstick, maar ik ben er echt dol op.   

 Ook ben ik nog steeds super blij met de ‘Great Lash’ mascara van Maybelline. Dit is ook echt een must voor in je stash. Ik ben he-le-maal niet van de spinnenpoot wimpers, en daarom dat deze mascara zo perfect is. Hij maakt je wimpers echt super lang en heel vol!    

 FASHION

Een paar weken terug heb ik de Adidas Supercolor sneakers gekocht. Ik vind ze nog steeds echt super leuk en ik draag ze ook nog heel vaak.    

 Stripes, stripes and stripes everywhere! En wat is het toch leuk. Ik ben verslaafd aan streepjes.   

 LIFESTYLE

Ik ben laatst begonnen met het boek van de bekende Alexa Chung. Het geeft me zoveel inspiratie!  

MUZIEK 

Het hele album van Fifth Harmony is heaveeeen! Buy Reflection on Itunes  

En ja, of course, ook ik ben verslaafd aan het nummer Parijs van Kenny B. 

Mei en juni zijn ook de maanden waarin ik naar verschillende concerten ga, en daarom luister ik ook naar 5 Seconds Of Summer, Ariana Grande en One Direction 🙂

Ik hoop dat jullie deze post leuk vonden! Ook heb ik nu een facebookpagina! Facebook/suzetteadriana (ga even liken :))

See you next time! XOXO 

Suzette 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s