Shoplog Engeland 

Hi! Vorige week ben ik naar Oxford geweest met school. Het was een super leuke ervaring en ik heb het erg naar mijn zin gehad. Natuurlijk heb ik ook een aantal dingetjes gekocht in de stad, en deze wil ik graag met jullie delen.

Ik was in de hemel beland dacht ik. Je hebt zoveel winkels in Engeland die je niet veel kan vinden in Nederland. We zijn naar best veel steden en dorpen geweest, en overal waar je kon kijken zag je weer een M•A•C winkel en aan de andere kant zag je weer een benefit hoekje. Ik kan dan toch niet weg zonder iets te kopen?! Haha.

Het eerste product dat ik heb gekocht bij MAC is een foundation. Ik ben heel lang op zoek geweest naar een foundation die echt op een normale huidskleur lijkt. Als ik een drugstore foundation koop, zie ik eruit als een oempaloempa, en dat willen we natuurlijk niet. Ik kwam aan in de winkel en ik werd heel goed geholpen door een medewerkster. Samen met haar ben ik op zoek gegaan naar de perfecte foundation voor mijn huidtype en kleur. Ik kwam uit op de ‘Studio Face and Body’ foundation.

 Deze is goed als je een vette en droge huid hebt netzoals mij. Mijn T-zone is altijd heel erg vet en mijn wangen zijn altijd super droog. Deze foundation is goed voor je als je niet wilt dat het lijkt alsof je veel make-up draagt. Natuurlijk kan je de dekking opbouwen, dus als je net een wat betere dekking wilt, gaat dat ook lukken met deze foundation. Het voelt ook helemaal niet zwaar op je gezicht, daar ben ik ook heel erg blij mee.

De foundation kostte me €29,-. Het is heel prijzig, maar dan heb je ook wat.

Het tweede product dat ik heb gekocht is een moisturizer. Het meisje dat mij hielp zei dat ik altijd een moisturizer onder mijn foundation moet doen. Het beschermt je huid en het laat je foundation er flawless uitzien

Moisturizer €35,50

Het volgende product dat ik heb gekocht is een bronzer. Ik zag hem liggen en ik dacht; die moet ik hebben!

 

Brozing powder €25,50

Ook ben ik even langs geweest bij Benefit. Ik heb de the pore fessional al heel lang zien liggen, en elke keer kocht ik hem maar niet. Eindelijk had ik toen besloten om hem maar te kopen.

 

The pore fessional €33,-

Ook heb ik wat gekocht bij de Primark gekocht. Het eerste wat ik zag hangen was een hele leuke jas. Ik vond hem meteen echt super leuk.

Primark jacket €31,76

En het laatste dat ik heb gekocht zijn deze schoenen. Mijn beste vriend had ze gevonden en hij zei dat ze meteen iets voor mij waren. En hij had gelijk.

 

Primark sandal shoes €19,33

Ik hoop dat jullie deze post leuk vonden! Ook ga ik elke dinsdag en zaterdag een post plaatsen!

XOXO Suzette

One thought on “Shoplog Engeland 

  1. Toffe aankopen heb je gedaan. Zelf ben ik heel benieuwd naar ‘The pore fessional’, omdat ik al lange tijd twijfel om deze aan te schaffen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s