Haar Trends 2015

Happy New Year! (Lekker laat, maar beter laat dan nooit.) Ik hoop dat iedereen een fijne jaarwisseling heeft gehad, en met een goed gevoel het nieuwe jaar is in gegaan.

Nieuw jaar, nieuwe trends! Ik ben super excited voor alle trends die gaan komen! Ik heb wat gezocht op pinterest en weheartit en er kwamen heel wat leuke haarstijlen voorbij. Ik wilde deze met jullie delen.

Één van mijn favorieten haar stijlen… De half up do/bun. Dit is de afgelopen maand mijn go-to look geweest.Snel even een knotje in en je kunt de deur uit!

IMG_2410hair styles 2

IMG_2400IMG_2399

Pastel, pastel en nog meer pastel. Je haar een pastel kleur verven, is een hele uitdaging, maar zeker een hippe trend voor dit jaar! Ook een trend die in de ‘pastel categorie’ past, zijn pastel wenkbrauwen. Ik weet niet zo zeker of ik zou meegaan in de trend… een beetje apart is het wel, maar je moet doen waar je van houdt.

hair styles 8hair styles 6

De wet hair look. Een aparte haar stijl, waarvan de meeste mensen denken dat het niet echt mooi is omdat het er vettig uitziet, maar toch, het is een trend van 2015. Al een paar keer heb je het bij verschillende celebs kunnen zien op de rode loper. Zou jij ermee over straat gaan?

hair styles 9hair styles 7

De bekende ‘messy fishtail braid’. Niks nieuws, maar toch is ie er weer.

hair styles 3hair styles 10

The shorter, the better. Kort haar is helemaal in dit jaar. Onder andere de bekenden Lucy Hale en Lauren Conrad besloten hun mooie lange lokken vaarwel te zeggen, voor een super hippe coupe.

hair styles 11hair styles 1

Last but not least, jewels for in your hair. Ik hou van paardenstaarten, maar toch vind ik het vaak een beetje saai. Om de staart wat leuker te maken zijn er heel veel dingen, maar dit is toch wel één van de trends die je nu het meest op de catwalk voorbij ziet komen…

2015-01-10 14.31.462015-01-10 14.31.50

 

 

 

XOXO Suzette

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s