Fall is in the air + update

Hoi hoi! Ik heb weer een blogpost voor jullie, finally! Ik heb heel erg lang niet meer geschreven… Ik heb het super druk met school, en veel tijd over heb ik niet, helaas. Ik probeer zo veel mogelijk te gaan plaatsen!

Het is weer herfst! Mijn favoriete seizoen. Bladeren vallen van de bomen, lekker warme chocomel drinken en voor de openhaard zitten. En natuurlijk ook de ‘pumpkin spice latte’ van Starbucks (you can call me addicted).

IMG_3896-0.JPG

IMG_3897-0.JPG

IMG_3899-0.JPG

IMG_3893-3.JPG

IMG_3892.JPG

IMG_3900-0.JPG

IMG_3898.JPG

Zoals jullie misschien hebben gelezen op instagram, ga ik een youtube kanaal starten! Wanneer de eerste video online komt weet ik niet, maar dat laat ik jullie sowieso weten!

Hebben jullie suggesties voor een video? Laat dan een reactie achter!

XOXO Suzette

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s