My Make-up Routine

IMG_1693-0.JPG
Hoihoi! Vandaag laat ik jullie zien hoe ik meestal mijn make-up doe. Ik doe natuurlijk niet elke dag make-up op omdat het ook wel eens goed is om je gezich te laten ‘rusten’.

Het eerste wat ik altijd gebruik is een dagcrème. Dan zit mijn foundation niet op mijn blote huid. Als ik dat doe dan word mijn huid heel snel onrustig, en krijg ik heel snel oneffenheden. De dagcrème die ik gebruik is van Lush. Dit is een sample maar je kan het ook in een grotere hoeveelheid kopen.

IMG_1694-0.JPG

Nadat ik dagcrème heb op gedaan, gebruik ik foundation. Ik gebruik de fit me stick foundation van Maybelline dit is de fijnste die ik ooit heb gebruikt en ik heb de foundation zelfs nog een keer opnieuw gekocht. Natuurlijk is de foundation keuze bij iedereen anders. Maar deze doet toch veel goeds bij mij en ik raad ‘m dan ook echt aan! Heel veel mensen doen foundation met een kwast op, maar dat krijg je al snel strepen. Ik gebruik gewoon mijn vingers, dat geeft het meest natuurlijke effect. Ik breng de foundation met strepen aan en daarna smeer ik het uit.

IMG_1697.JPG

IMG_1698.JPG

Ik gebruik geen concealer omdat ik dat gewoon onnodig vind, als ik ook al gewoon foundation kan gebruiken. Wel doe ik oogschaduw basis op, zodat mijn oogschaduw de hele dag blijftzitten. Ik gebruik de Essence eye shadow base. Hier heb ik niks over te klagen, hij doet zijn ding zoals het hoort.

IMG_1701.JPG

Dan gebruik ik een poeder. Mijn poeder was een tijdje geleden gevallen en was helemaal kapot. Ik ging een nieuwe kopen en ik kwam uit op de nieuwe colour correcting powder van Catrice deze heeft verschillende kleuren die er voor zorgen dat de oneffenheden op je huid goed worden bedekt. Ik ben heel erg onder de indruk hoe goed de poeder werkt, en hij ziet er ook nog is heel mooi uit. Ik breng het aan met een grote poederkwast.

IMG_1703.JPG

Bronzer is ook iets wat ik nooit in mijn routine vergeet. Ik vind het zelf altijd heel erg mooi als mensen bronzer op hebben. Ik gebruik de compact powder van Essence. Niet zo zeer een bronzer, maar dit is de beste budget poeder die er niet oranje uit ziet op je gezicht. Ik breng de poeder aan onder mijn jukbeenderen, op mijn kaaklijn en nog een klein beetje op mijn voorhoofd. IMG_1705.JPG

IMG_1710.JPG

Als ik mijn bronzer op heb gedaan gebruik ik blush. De blush die ik gebruik is van een limited edition lijn van Catrice. deze is niet meer verkrijgbaar.

IMG_1712.JPG

En nu komen de ogen, mijn favoriete ding om te doen. Ik gebruik mijn all time favorite pallette van Urban Decay. Het Naked 2 oogschaduw pallette. Ik ben nooit echt van de hele felle kleuren en ik hou meer van neutrale kleuren. Op mijn ooglid breng ik bootycall op.

IMG_1719-0.JPG op mijn ooghoek breng ik verve aan om mijn ogen te laten opvallen.

IMG_1720.JPG als laatst breng ik foxy aan onder mijn wenkbrauwen op mijn wenkbrauw bot.

IMG_1723.JPG

IMG_1722.JPG

Voor mijn wenkbrauwen gebruik ik een wenkbrauw gel van Benefit deze vult de kale plekjes op mijn wenkbrauw, maar het ziet er niet nep uit. Ik wil het ook niet de donker laten lijken want dat staat niet mooi naar mijn mening.

IMG_1732.JPG

Een product die je nooit mag vergeten is mascara, dit spreekt natuurlijk voor zich, omdat heel veel meiden alleen mascara op doen. Ik begruik de extreme dimension 3D black lash mascara van M•A•C. Een diep zwarte mascara, die je wimpers lang laten lijken. Ik heb van mezelf al lange en donkere wimpers maar het effect van de mascara maakt het nog mooier.

IMG_1726.JPG

IMG_1730.JPG

En om de hele look af te maken, gebruik ik de lustreglass lipgloss van M•A•C in de kleur flusterose. Een natuurlijke roze kleur, super mooi en het past overal bij.

IMG_1792.JPG

Dit is de complete look!

IMG_1736.JPG

Ik hoop dat jullie het leuk vonden en hier iets aan hadden!

XOXO Suzette

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s