Roses Are Red

20140620-203329-74009803.jpg

20140620-203330-74010509.jpg

foto 3 (4)

Hi!

Ik ben zo geinspireerd geraakt door Lana Del Rey’s rode lippen. Ik vond het zo mooi, alleen ik kon nooit een goede lipstick vinden die veel op die van haar leek. Na een lange tijd zoeken vond ik deze lipstick van Rimmel London. Ik vind hem echt prachtig! Zelf heb ik nog niet echt de ‘moed’ om deze lipstick op te doen naar school, maar voor een feestje of voor een concert vind ik het super leuk.

Het is een fijne lipstick, en hij blijft super lang zitten, wat ik echt heel erg fijn vind. Ik heb nooit zin om mijn lipstick opnieuw op te doen. Het is heel makkelijk om op te brengen want hij is heel ‘zacht’.

Lasting finish by Kate– Rimmel London
€9,99

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s